West Sweden Tour

oktober 11, 2007

Under veckan så har jag och riksombudsmannen Rebecca Olsson hunnit besöka tre av KDU:s västsvenska distrikt. Med oss har vi haft Västra Götalands ombudsman Sara Leion. Veckan började på Bäckängsgymnasiet i Borås, där många diskussioner med eleverna kom att handla om de ordningsomdömen som den borgerliga majoriteten beslutat införa. Namninsamlingar mot förslaget har genomförts, men många elever som vi träffade ifrågasatte om motståndet verkligen är så stort som påstås. Under kvällen träffade vi nya och gamla medlemmar och snackade politik. Får passa på att tacka Andreas, Lucas och alla andra i distriktet för en bra dag i Södra Älvsborg!

Under tisdagen så bar det av till Vänersborg, där vi kampanjade tillsammans med Sara Severin från Norra Älvsborgsdistriktet. Tyvärr var jag tvungen att lämna de andra under eftermiddagen för att åka på fullmäktigesammanträde hemma på Hammarö, men jag hoppas kunna komma tillbaka och hälsa på framöver!

Onsdagen spenderades i Skövde, där vi efter kampanjande lunchade hos distriktsordförande Alexander Khalaf på Café Max (rekommenderas!).

Nu väntar studiebesök i Kiruna i regi av Forum för Energi och Tillväxt. Ska inte minst bli intressant att studera gruvan, och ”flytten av stan”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: