Kampanjspots i Rond i P3

november 20, 2007

Presidentkandidaterna är nu mitt uppe i sina primärvalskampanjer, och kampanjspotar för radio och tv produceras nu för fullt.

Mot den bakgrunden bjöds ungdomsförbunden idag in av Rond i P3 för att spela in kampanjspotar. Vi hade 30 sekunder på oss att försöka säga något vettígt, och jag hade ambitionen att visa att KDU är ett förbund för unga människor som vill ha mer gemenskap och mindre stat.

De andra ungdomsförbunden körde bland annat på miljö (MUF, CUF, GU), mer klasskamp (UV), mindre klasskamp (CUF), flyktingpolitik (LUF) och en lista med politiska krav (SSU). Intressant nog tog inget annat ungdomsförbund upp behovet av att öka den enskilda människans och de naturliga gemenskapernas utrymme på statens och politikernas bekostnad. Kanske påverkar regeringens ganska oideologiska argumentation även ungdomsförbunden?

När vi väl är inne och tangerar primärvalet så kan jag inte låta bli att länka till några videos: Mike Huckabee Ad: ”Chuck Norris Approved” och McCain ”Tied Up” During Woodstock.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: