Ovärderligt

mars 14, 2008

ovarderligt_bild_1.jpg 

Igår lanserades Kristdemokratiska Ungdomsförbundets vårkampanj och jag är just nu på väg till Kalmar för att kampanja tillsammans med distriktets medlemmar.

Kampanjen heter ”Ovärderligt”. Ett starkt och vackert ord som enligt ordboken handlar om något som är så viktigt och värdefullt att man inte kan sätta något värde på det. Kristdemokratiska Ungdomsförbundets vårkampanj handlar om livets viktiga värden, och behovet av ett samhällsklimat som uppvärderar gemenskap, familj, tillhörighet, trygghet och stabilitet.

KDU vill ha ett varmare samhälle. För att göra det möjligt krävs en politik som bygger på insikten om att allt inte kan köpas för pengar och att politiker faktiskt inte kan lösa alla problem.

Kolla in kampanjen på förbundets hemsida.

ovarderligt_bild_2.jpg

Annonser

2 svar to “Ovärderligt”

  1. Aloysius Says:

    Med abort, dogmatisk liberalism, globalisering och massinvandring på programmet kan KD ha hur många kampanjer som helst – meningslöst.

  2. Göran Says:

    Alltid lika kul att se hur provocerade extremhögern och socialliberalerna blir av Charlie och KDU:s intellektuella och öppna kulturkonservativa budskap. Jättebra kampanj, fortsätt lyft fram värden bortom pengarhungern.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: