Frukost med Laura Bush

september 2, 2008

Under konventet är jag formellt sett gäst genom Michigans delegation. Delegaterna bor i regel tillsammans med sin egen delstats organisation, så de republikaner jag träffat här på hotellet kommer uteslutande från The Automotive State. Under frukosten satt jag bredvid representanter från Chrysler, så det regionala näringslivet finns också med.

När vi åt ägg och bacon i lugn och ro, så tillkännagavs plötsligt att en oväntad gäst skulle dyka upp. 5 minuter senare var secret service på plats, och därefter kom First Lady Laura Bush. När presidenten åkte söderut för att hantera orkanen Gustav, så stannade hon för att tillsammans med Cindy McCain förmå republikanska delegater att skänka pengar till orkanens offer.

Under sitt (korta) tal betonade hon att Michigan kan komma att bli en swing state, och att de församlade frukostgästerna har ett ansvar för att åstadkomma det. Hon berömde McCains val av Sarah Palin, och var särskilt glad för att kunna lägga sin röst på en kvinnlig republikansk kanidat i november.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: