Igår började konventet på riktigt

september 3, 2008

Igår kväll började konventet på riktigt, och man kunde nästan höra delegaterna dra en lättnadens suck med orkanen Gustav i tankarna. Men trots att New Orleans klarade sig, så är det många som har drabbats. Delegaterna uppmanades därför fortsatt att donera pengar till invånarna i ”the Gulf States”, och många delegater har donerat blod i samband med orkanen.

Media rapporter fortsatt om demonstrationerna. Själv har jag inte sett några demonstrationer mer än ett slags skuggkonvent i regi av Ron Paul, till stöd för kandidater som delar hans agenda. Men den senaste rapporten får mig ju att fundera en gång till innan jag går ut på stan med min guest credential runt halsen.

Anarkister ska tydligen ha försökt rycka guest credentials av halsen på delegater från Connecticut och spraya dem med någon slags substans som brände i ögonen och fläckade kläderna. En 83-årig kvinnlig delegat fick uppsöka vård på grund av andningsproblem efter attacken. Protesterna är nästan uteslutande fredliga, men några vänsterextremister tyckte tydligen inte att det räckte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: