Ett vilset parti?

juni 26, 2009

Utifrån gårdagens lunch skriver idag Svend Dahl på Expressen om Kristdemokraterna, och menar att partiet just nu är vilset. Det behövs en större idé om vad partiet vill åstadkomma, och Dahl pekar på potentialen att värna det vanliga:

Jag tror för egen del att man ska akta sig för att idealisera kärnfamiljen. Men sanningen är ju att många gillar det vanliga liv som Hägglund och Weimers talar om och många av dem lägger mycket tid på att livspussla. Är det då inte konstigt att inget borgerligt parti på ett tydligt sätt kopplat sin politik till människors livskvalitet.

Annonser

Ett svar to “Ett vilset parti?”


  1. Partiets hela framtid hanger pa om man vagar att varna sitt kulturkonservativa arv, med det kristdemokratiska hjartat i dess mitt. Aldrig backa eller tumma pa sin judisk-kristna vardegrund. Detta skapar enbart respekt, i motsats till vad Hagglund har gjort exempelvis i den bedragliga abortturism-debatten. Dar Hagglund for ovrigt lovade en sak i valrorelsen och sen i sittande regeringstallning – vart en av padrivarna till den djupt okristdemokratiska lagandring. Sta pa Er, Charlie!! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: