Politometern, Reepalus medlöperi och Rapport

januari 27, 2010

Politometern har mätt olika partirelaterade bloggars inflytande, och jag hamnar på en god andraplats. På fredag presenteras den totala listan över samtliga ”partibloggar”. Kan det bli utrikesministern som tar hem det?

Noterar att Ilmar Reepalu slår nytt personligt rekord i undfallenhet och medlöperi när han slår fast att kommunen inte bär något ansvar för att göra situationen drägligare för judar i Malmö, menar att judiska församlingen inte ska provocera antisemiter genom att hålla demonstrationer, och förnekar kännedom om vänsterextrema hot mot judar i Malmö, Reepalu: Israel har skapat en varböld.

Blev i morse intervjuad av Rapport (inslaget sänds imorgon). Vi talade bland annat om hur Göran Hägglund ska konkretisera hur partiet ska minska förbuden och öka friheten, och hur en politik för verklighetens folk ska se ut. Dessutom kom vi in på KDU:s jämställdhetspolitiska kampanj, som presenteras på lördag i Jönköping. Efter presskonferensen bjuder KDU in till seminarium med rubriken ”Jämställdheten kommer ut ur genusgarderoben”. Talare är Tanja Berqvist, fil. dr. i matematik och samhällsdebattör, och Alice Teodorescu, jurist och samhällsdebattör som grundat det kvinnliga nätverket Det finns en plats i himlen för kvinnor som hjälper varandra.

Intervjun med Rapport gjorde att jag fick ta ett senare tåg till Skåne, men rapporterna säger att åtta nya medlemmar värvats hittills idag. Bra jobbat! I Reepalus Malmö uppskattas KDU:s budskap om lag och ordning.

Annonser

3 svar to “Politometern, Reepalus medlöperi och Rapport”


  1. […] – samt också Johan Ingerö, Ilya Meyer in English, Ilya Meyer på svenska om ett Ödesdigert val, Mathias Sundin, Gulan Avci, Mats Persson, Fredrik Axelsson, Charlie Weimers. […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: