Kommunalrådskandidat

februari 7, 2010

Kristdemokraterna kampanjar ofta och gärna på Hammarö, oavsett väderlek.

Idag fastställde Kristdemokraterna på Hammarö sin lista inför kommunvalet. I samband med att jag tackade för förtroendet höll jag ett anförande som summerade den gångna mandatperioden och angav inriktningen inför valrörelsen (Trygghet, valfrihet och förnyelse för Hammarö). Nyss gick också detta pressmeddelande ut:

Charlie Weimers är Kristdemokraternas kommunalrådskandidat

Kristdemokraterna på Hammarö har idag fastställt sin lista för kommunvalet, och lanserar för första gången en kommunalrådskandidat. Kandidaten är Charlie Weimers, som står på första plats och som idag är gruppledare för partiet i kommunen.

– För att kunna åstadkomma ett maktskifte på Hammarö måste väljarna erbjudas ett tydligt alternativ. Kristdemokraterna är därför glada över att kunna presentera Charlie som vår kommunalrådskandidat. Han har en stor politisk erfarenhet och är som förbundsordförande i KDU ledare för en organisaiton med mer än 4000 medlemmar. Det säger John R. Pettersson, ordförande för Kristdemokraterna på Hammarö.

– Jag är väldigt stolt och hedrad över att få förtroendet att toppa listan. Vi måste arbeta för att skapa utrymme för mer personal på golvet i skolan, fler händer i äldreomsorgen och mindre barngrupper i barnomsorgen. Då krävs ledarskap, och vi kristdemokrater har visat att vi är beredda att prioritera välfärdens kärna. Det säger Charlie Weimers i en kommentar.

– Tillsammans med de andra partierna i Allians för Hammarö kan vi nu erbjuda ett samlat alternativ till vänstermajoriteten. Vem som till slut blir nytt kommunalråd får valresultatet utvisa, men vi har idag gett ett tydligt besked om den kristdemokratiska uppfattningen i frågan, avslutar John R. Pettersson

FAKTA:

Charlie Weimers är för närvarande ordförande för Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Han är tvåa på Kristdemokraternas riksdagslista i Värmland. Weimers har suttit i kommunfullmäktige sedan 2002, och är partiets gruppledare sedan 2006. Han fick flest kryss i kommunvalet både 2002 och 2006.

Läs även:

Kristdemokraterna på Hammarö

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: